Wederom slecht nieuws over Arnaut Danjuma

16 november 2018 09:23 - Arnaut Danjuma groeide in een mum van tijd uit tot één van de absolute smaakmakers van Club Brugge. De jongste weken kwam de Nederlander evenwel niet in actie omwille van een enkelblessure. En die blijkt ernstiger dan aanvankelijk gedacht.

In principe was het de bedoeling dat Danjuma vorig weekend in en tegen Charleroi al minuten zou maken. In allerlaatste instantie moest hij echter geblesseerd afhaken.

“Alles wijst erop dat Club Brugge het nog een poosje zonder Arnaut Danjuma moet stellen”, weet Het Laatste Nieuws nu. “De vleugelspits stond vorige week dicht bij zijn terugkeer, maar viel net voor de trip naar Charleroi opnieuw uit met last aan zijn enkel.”

“Club evalueert zijn situatie van dag tot dag, maar de voetbrace die de Oranje-international moet dragen, doet alvast niet vermoeden dat hij volgende vrijdag tegen Zulte Waregem zijn rentree zal vieren”, klinkt het tot slot nog.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.