Youth League: Club uitgeschakeld na nederlaag

Blije Club-fans (Club Brugge - KRC Genk)

28 november 2018 18:01 - De jongeren van Club Brugge namen het op tegen Borussia Dortmund namens de UEFA Youth League. De Duitsers wonnen echter met 2-1 en daardoor is Blauw-Zwart mathematisch uitgeschakeld.

Club Brugge had een overwinning nodig om nog kans te maken op de volgende ronde. De Duitsers kwamen echter op voorsprong. Peña-Zauner scoorde het openingsdoelpunt na twintig minuten spelen.

Voor rust kreeg Club enkele kansen, maar tot een doelpunt kwam het niet. Na da pauze kwam Blauw-Zwart dan toch op gelijke hoogte. De Ketelaere zorgde voor de 1-1. Tien minuten voor tijd gingen de boeken helemaal dicht wanneer Pherai de 2-1 kon maken voor Dortmund.

Zo hebben de jonkies van Club nu vier punten uit vijf wedstrijden. Ook Dortmund heeft er nu vier. Atlético Madrid en AS Monaco zijn al zeker van kwalificatie door het verlies van Club Brugge tegen Dortmund.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.