Youth League: Club uitgeschakeld na nederlaag

Club Brugge nieuws
Club Brugge nieuws Foto: © ©ClubBruggeFans
Blije Club-fans (Club Brugge - KRC Genk)De jongeren van Club Brugge namen het op tegen Borussia Dortmund namens de UEFA Youth League. De Duitsers wonnen echter met 2-1 en daardoor is Blauw-Zwart mathematisch uitgeschakeld.Club Brugge had een overwinning nodig om nog kans te maken op de volgende ronde. De Duitsers kwamen echter op voorsprong. Peña-Zauner scoorde het openingsdoelpunt na twintig minuten spelen.Voor rust kreeg Club enkele kansen, maar tot een doelpunt kwam het niet. Na da pauze kwam Blauw-Zwart dan toch op gelijke hoogte. De Ketelaere zorgde voor de 1-1. Tien minuten voor tijd gingen de boeken helemaal dicht wanneer Pherai de 2-1 kon maken voor Dortmund.Zo hebben de jonkies van Club nu vier punten uit vijf wedstrijden. Ook Dortmund heeft er nu vier. Atlético Madrid en AS Monaco zijn al zeker van kwalificatie door het verlies van Club Brugge tegen Dortmund.https://twitter.com/ClubBrugge/status/1067808966435065856