‘Zomeraanwinst kan Club Brugge alweer verlaten’

Brugse line-up (Club Brugge - Sint-Truiden)

27 november 2018 14:00 - Club Brugge haalde tijdens de vorige transferperiode tal van nieuwe spelers in huis. Enkele aankopen bleken een schot in de roos, anderen stelden tot dusver alleen nog maar teleur.

Eén van de spelers waar we nog niet al te veel van te zien kregen, is Luan Peres. De 24-jarige Braziliaan kwam in juli over van Ituano in zijn vaderland, maar kon zich bij blauw-zwart nog niet doorzetten.

De verdediger kreeg een handvol kansen, maar lijkt nog niet klaar voor het grote werk. Het is overigens niet uitgesloten dat Luan in januari alweer andere oorden opzoekt. Lokale media melden dat enkele Braziliaanse clubs op de verdediger azen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.