Zoon Fadiga duikt op in A-kern van Club Brugge

15 november 2018 10:02 - Khalilou Fadiga is een oude bekende bij Club Brugge. De aanvaller maakte tussen 1997 en 2001 furore bij Blauw-Zwart. Nu duikt plots zijn zoon Noah Fadiga op bij de A-kern van coach Ivan Leko.

De 18-jarige vleugelaanvaller speelt bij de beloften van Club Brugge, maar mag deze week aldus proeven van het grote werk. Door de vele afwezigen heeft Leko de Senegelees bij de kern gepakt. Danjuma, Vossen en Diatta zijn geblesseerd, terwijl Vormer en Poulain het rustiger aan doen.

Ook  maakte Dennis zijn terugkeer op het trainingsveld. De aanvaller lijkt hersteld van zijn spierblessure en staat dicht bij een rentree in de ploeg. Na de interlandbreak zal Dennis weer inzetbaar zijn. Zulte Waregem is de eerstvolgende tegenstander van Blauw-Zwart.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.