Club Brugge zet Standard overtuigend opzij

Supporters van Blauw-Zwart (Club Brugge - KRC Genk)

02 december 2018 16:22 - Club Brugge heeft de topper tegen Standard gewonnen. Blauw-Zwart was in eigen huis met 2-0 te sterk voor de Rouches.

Al na zeven minuten kwam de thuisploeg op voorsprong. Denswil werd uit het oog verloren en de verdediger kon binnentikken. Na een dik kwartier spelen stond het al 2-0. Hans Vanaken vond Dennis, die beheerst kon afwerken. Vlak na zijn doelpunt moest Dennis overigens geblesseerd naar de kant, Ngonge kwam in zijn plaats.

Nog voor rust leek Standard helemaal knock-out te gaan. Amrabat beloonde zijn eerste basisplaats in de competitie met een doelpunt. De middenvelder knalde de bal droog in de benedenhoek, doelman Ochoa was kansloos. De ruststand was 3-0.

Na rust was Denswil dichtbij de 4-0 na een geplaatste vrije trap en Club-doelman Horvath moest tussenkomen na kopbal van Vanheusden. Ook Amrabat was nog tot tweemaal toe dicht bij de 4-0. Dejenepo kreeg in de slotfase nog een tweede gele kaart en aldus rood.

Uiteindelijk bleef de eindstand bij een 3-0 overtuigende zege van Club Brugge. Blauw-Zwart springt zo over Antwerp naar de tweede plaats in het klassement.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.