Atlético-coach Simeone geeft Club Brugge een héél mooi compliment

Club-spelers vieren overwinning (Club Brugge - Zulte Waregem)

12 december 2018 09:07 - Club Brugge sloot zijn Champions Leaguecampagne dinsdagavond af met een gelijkspel tegen Atlético Madrid. Het werd 0-0 en daar konden de fans van blauw-zwart gezien de strijdvaardigheid van de ploeg wel mee leven. 

Zelfs Atlético-trainer Simeone was onder de indruk. “Ik vond Club Brugge geweldig spelen. Iets wat we natuurlijk op voorhand wisten”, aldus de Argentijn in Het Nieuwsblad.

“Op Dortmund bewees Club al tot wat het in staat is – ze waren daar defensief uitmuntend. Maar ook tegen Monaco en bij ons in Madrid mocht hun prestatie gezien worden. Club speelde twee keer sterk tegen Atlético.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.