Basisspeler Club wees Anderlecht af: “Beste optie”

Tifo RFCB (Club Brugge - KRC Genk)

04 december 2018 17:37 - Clinton Mata krijgt de laatste weken het vertrouwen van coach Ivan Leko. De vleugelspeler stond in het verleden echter dicht bij een overgang naar Anderlecht.

Tegenover het praatprogramma La Tribune van de RTBF doet Mata zijn boekje open over Anderlecht. “Charleroi en Anderlecht hadden een akkoord, maar ikzelf was het belangrijkste. En de beste optie was om niet te gaan.”

Na een tussenstation bij KRC Genk zit Mata nu bij Blauw-Zwart. “Ik weigerde omdat ik er niet hetzelfde gevoel had als bij KRC Genk en vervolgens bij Club Brugge. Maar het ligt nu achter ons en ik blijf die club respecteren”, aldus Mata.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.