‘Chinese club klopt aan de deur voor sterkhouder’

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Club Brugge vreest dat een paar sterkhouders op het einde van het seizoen zullen vertrekken. Wesley Moraes kan rekenen op interesse van tal van clubs. Buitenlandse media meldt nu dat ook een Chinese club lonkt.

24 december 2018 13:55 - Club Brugge rekent op minstens vijftien miljoen euro voor de Braziliaanse aanvaller. Over welke Chinese club het gaat is niet bekend, maar de Chinese markt staat erom bekend veel geld uit te geven aan buitenlandse spelers.

Het is nog maar de vraag of Wesley zelf naar China wilt. Enkele Europese (top)clubs staan in de rij voor de Braziliaanse aanvaller van Blauw-Zwart, dat bevestigde coach Ivan Leko eerder al.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.