‘Club Brugge duwt twee spelers richting de uitgang’

Club-spelers peppen elkaar op (Club Brugge - KRC Genk)

Landskampioen Club Brugge lijkt zich niet echt te gaan versterken tijdens de wintertransferperiode. De selectie van Blauw-Zwart zit redelijk vol, mits alle geblesseerden fit zijn. Wel mogen enkele spelers vertrekken.

31 december 2018 10:30 - Volgens Het Nieuwsblad duwt Club Brugge twee spelers richting de uitgang. Het gaat om de Kroaat Tomecak en derde doelman Hubert. Coach Ivan Leko rekent niet meer op het duo. Tomecak traint overigens al een tijdje met de B-kern.

Ook vreest Club Brugge het vertrek van enkele sterkhouders. Vooral Wesley Moraes wordt nadrukkelijk bij buitenlandse clubs genoemd. Afgelopen zomer stond de Braziliaan al dicht bij een transfer. Hans Vanaken is ook gewild, maar lijkt te blijven bij Blauw-Zwart.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Een goede keuze van Club?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.