‘Club Brugge kan complete flop (eindelijk) verkopen’

Vincent Mannaert (Club Brugge)

05 december 2018 14:11 - De transferperiode nadert met rasse schreden en dus gonst het momenteel van de geruchten. Ook bij Club Brugge zullen er in januari ongetwijfeld enkele in-en uitgaande transfers zijn.

Volgens diverse Braziliaanse media staat het al zo goed als vast dat Leandro Pereira Club Brugge definitief zal verlaten. De spits speelt momenteel op uitleenbasis bij Chapecoense en lijkt binnenkort een definitieve transfer naar Botafogo te versieren.

Blauw-zwart haalde Pereira in de zomer van 2015 naar België, maar de spits kon in het Jan Breydelstadion nooit doorbreken. Nu lijkt hij Club door een achterpoortje te verlaten.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.