‘Club Brugge krijgt onverwachte concurrentie in strijd om Dirar’

Nabil Dirar (AS Monaco)

21 december 2018 11:15 - Club Brugge zou graag Nabil Dirar terughalen naar het Jan Breydelstadion. Vincent Mannaert en co hengelen al een tijdje naar de diensten van de Marokkaanse flankspeler, maar het dossier blijkt niet meteen het gemakkelijkste te zijn.

Niet alleen liggen enkele andere Belgische topclubs op vinkenslag, nu is er ook nog eens interesse van AS Monaco. De Franse club zou Dirar in januari graag aan zijn kern toevoegen, zo melden diverse Turkse media.

Slecht nieuws voor Club Brugge, dat er met Monaco een serieuze concurrent bij heeft gekregen in de strijd om de 32-jarige Dirar. Bij Fenerbahçe is de speler overbodig.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.