Club Brugge moet nu al vrezen voor vertrek van Ngonge (18): ‘Ze tonen interesse’

05 december 2018 09:04 - Cyril Ngonge debuteerde tijdens het voorbije weekend in het eerste elftal van Club Brugge. De 18-jarige aanvaller mocht tijdens de topper tegen Standard al vroeg invallen voor de geblesseerde Emmanuel Dennis en deed het prima.

Dat Ngonge talent heeft, ziet iedereen. Eerder dit seizoen maakte het blauw-zwarte jeugdproduct al indruk in de Youth League. De aanvaller maakte vier doelpunten en trok ondertussen zelfs al de aandacht van Liverpool.

“Onze tribunes zitten vol met scouts en managers”, aldus hoofd jeugdopleiding Pascal De Maesschalck in Sport/Voetbalmagazine. “Als die hun werk goed doen, moet zijn naam na zijn vier goals in hun verslag staan. Maar er zullen ook namen in staan van voetballers bij Monaco of Atlético. En of dat op zo’n jongen werkt? Ik weet niet of zijn begeleiders al werden gecontacteerd.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.