Club Brugge sluit CL-campagne af met gelijkspel

Champions League

11 december 2018 23:10 - Club Brugge heeft de Champions League-campagne afgesloten met een 0-0 gelijkspel tegen Atlético Madrid. Blauw-Zwart speelt na de winterstop in de Europa League.

In de beginfase was de uitploeg baas in het Jan Breydelstadion. Atlético Madrid kreeg ook een paar goede kansen, maar tot een doelpunt kwam het niet. De eerste helft was het vooral spelen vanuit de organisatie voor de thuisploeg.

De tweede helft kwam traag op gang. Een gelijkspel leek voldoende te zijn voor beide clubs tot dat Peres een grote kans krijgt. De kans op 1-0 werd gered door doelman Oblak. Op het einde was het nog nagelbijten, maar uiteindelijk bleef het bij 0-0. Club eindigt zo zijn Champions League-campagne met een trots gevoel.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij tevreden met dit resultaat?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.