Club Brugge spreekt zich uit over toekomst van Ivan Leko

Ivan Leko op training bij Blauw-Zwart

15 december 2018 10:45 - Ivan Leko liet zich vrijdagnamiddag op zijn wekelijkse persbabbel ontvallen dat hij het raar vindt dat hij nog steeds geen nieuw contract heeft gekregen van het Club Brugge-bestuur. Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert blijven evenwel rustig.

Club Brugge reageerde bij Het Laatste Nieuws op het betoog van Leko met een droge communicatie via persverantwoordelijke Kirsten Willem: “De club heeft niet de gewoonte om over contractbesprekingen te communiceren tot contractbesprekingen te communiceren tot die zijn afgerond.”

Volgens de krant laat het bericht uitschijnen dat de besprekingen tussen beide partijen ‘hangend’ zijn… In de nabije toekomst zal er ongetwijfeld meer duidelijkheid volgen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.