‘Club Brugge zet alles op alles, meer nieuws over transfer Nabil Dirar’

Nabil Dirar (AS Monaco)

14 december 2018 23:27 - Club Brugge zou van plan zijn om Nabil Dirar terug te halen naar het Jan Breydelstadion. De Marokkaanse winger zit op een zijspoor bij Fenerbahçe en mag in januari andere oorden opzoeken.

Dat klinkt als muziek in de oren van het blauw-zwarte bestuur, dat dezer dagen werk maakt van de komst van Dirar. Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert zouden volgens Turkse media alles op alles zetten om de transfer zo snel mogelijk af te ronden.

Als alles volgens plan verloopt, zou er snel meer duidelijkheid zijn over de toekomst van Dirar. De 32-jarige Marokkaan zou Ivan Leko meer opties op de flanken moeten geven.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.