Club Brugge ziet na Standard nog drie spelers afhaken voor Waasland-Beveren

Ivan Leko (Club Brugge - Gent)

06 december 2018 15:03 - Club Brugge zette vorige week een knalprestatie neer en stuurde Standard met een 3-0 terug naar Luik. Op de Freethiel moet dat vrijdagavond een vervolg krijgen, maar Ivan Leko zal moeten puzzelen.

In vergelijking met de match tegen Standard ziet de trainer nog drie spelers afhaken. Clinton Mata en Emmanuel Dennis vielen uit tegen de Rouches, terwijl ook Kaveh Rezaei niet helemaal fit is. Daardoor zitten beloften Noah Fadiga en Cyril Ngonge opnieuw in de selectie. Omdat ook Cools, Vlietinck, Diatta en Danjuma nog in de lappenmand liggen, is de kans bovendien reëel dat zij ook speelminuten zullen krijgen.

De selectie van Club Brugge voor de match op Waasland-Beveren

Doelmannen: Letica, Horvath en Hubert
Verdedigers: Poulain, Decarli, Mitrovic, Mechele, Denswil en Peres
Middenvelders: Nakamba, Baiye, Amrabat, Rits, Vormer en Vanaken
Aanvallers: Ngonge, Fadiga, Schrijvers, Openda en Wesley

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Moet Ngonge een basisplaats krijgen?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.