Club Brugge ziet opnieuw 2 spelers geblesseerd uitvallen

Club-spelers peppen elkaar op (Club Brugge - KRC Genk)

15 december 2018 10:53 - Club Brugge gaat vanavond op bezoek bij KV Kortrijk. Blauw-zwart moet zich herpakken na het pijnlijke verlies op het veld van Waasland-Beveren. Er zijn alvast heel wat wijzigingen in de wedstrijdselectie.

Er is goed nieuws en er is slecht nieuws. We beginnen met het goede nieuws: Ivan Leko recupereert met Clinton Mata, Dion Cools en Emmanuel Dennis drie flankspelers. Het slechte nieuws? Met Sofyan Amrabt en Saulo Decarli vielen opnieuw twee andere spelers geblesseerd uit. Zij zitten niet in de wedstrijdkern voor de verplaatsing naar Kortrijk.

Decarli sukkelt met de rug, Amrabat met de knie. Die laatste hoopt de match van volgende week, tegen Antwerp, te halen. Tot slot is ook Benoit Poulain vanavond niet van de partij. Hij is geschorst.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , , , ,

Comments are closed.