Club wint met het kleinste verschil van Lokeren

Ruud Vormer fronst de wenkbrauwen (Club Brugge - KRC Genk)

Club Brugge heeft donderdagavond met het kleinste verschil van Sporting Lokeren gewonnen. Invaller Ruud Vormer zorgde voor het enige doelpunt.

27 december 2018 19:52 - In de eerste helft was er niet veel actie te bespeuren. Weinig kansen en veel duels die op het middenveld werden uitgevochten. Een doelpunt van Siebe Schrijvers werd in de beginfase afgekeurd voor offside. De beelden gaven echter niets prijs.

In de tweede helft kwam Club Brugge met aanvallende intenties uit de kleedkamer. Dat resulteerde ook in een paar goede kansen. Het was echter wachten tot invaller Ruud Vormer binnen de lijnen kwam om de beslissing te forceren.

De Nederlander viel in de 64e minuut in en vier minuten later scoorde middenvelder het enige doelpunt van de wedstrijd. Club Brugge heeft nu zeven punten minder dan leider KRC Genk.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.