De opvallende reden achter de slechte start van Amrabat: ‘Dit was het probleem’

05 december 2018 16:56 - Sofyan Amrabat heeft tijdens de jongste wedstrijden indruk gemaakt. Het begon met een goede invalbeurt tegen Zulte Waregem, ging verder met een sterke match op het veld van Borussia Dortmund en eindigde met een demonstratie tegen Standard. Amrabat heeft zijn visitekaartje afgegeven. Maar waarom duurde dat nu juist zo lang?

“Dat Amrabat opeens daar (op het middenveld, nvdr.) de positie komt innemen is verrassend, zeker nadat hij in een paar invalbeurten zwak acteerde”, steekt analist Wim De Coninck in Sport/Voetbalmagazine van wal. “Blijkbaar legde hij te veel druk op zichzelf, wilde hij het te goed doen en had hij moeite met de concurrentie”, doet De Coninck hét probleem van Amrabat uit de doeken.

“Bij Leko heeft evenwel niemand een knipkaart – Nederlands voor abonnement – en Amrabat kon zijn coach overtuigen op training. Heel sterk in de duels, verrassende bewegingen in balbezit, technische hoogstandjes en een geweldige actieradius: van miskoop tot openbaring op drie dagen tijd.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.