Defensief Club tegen Standard? “Leko wil zekerheid inbouwen”

Ivan Leko geeft aanwijzingen (Club Brugge - Standard)

02 december 2018 11:05 - Club Brugge had een defensief plan tegen Borussia Dortmund in de Champions League. Volgens Eric Van Meir zal coach Ivan Leko dat ook tegen Standard willen toepassen.

“Ik denk dat Leko net zoals in Dortmund wat defensieve zekerheid zal inbouwen”, begint Van Meir tegenover Het Nieuwsblad. “Eén spits en met het duo Nakamba-Amrabat voor de defensie. Niet vergeten dat Club in de competitie met 6 op 21 een serieuze terugval kende.”

“Als Leko bij Club voor defensieve zekerheid blijft kiezen, krijgt Standard het wel moeilijker. Ik vind ze aanvallend niet zo sterk. Edmilson is weg. Carcela en Sa halen hun niveau nog niet. Emond doet zijn best, maar dat is niet voor een gans seizoen”, vindt de analist.

De vermoedelijke opstelling volgens HNB: Horvath, Poulain, Mechele, Denswil, Mata, Nakamba, Amrabat, Vanaken, Dennis, Vormer, Wesley.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Vind jij dat Leko dit moet doen?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.