‘Deze 4 basisspelers dreigen te vertrekken bij Club Brugge’

Club-spelers vieren overwinning (Club Brugge - Antwerp)

Club Brugge heeft het uitstekend gedaan in de Champions League. Het sprokkelde zes punten in een groep met Atlético Madrid, Borussia Dortmund en AS Monaco. Verschillende van onze spelers hebben indruk gemaakt en dat levert hen binnenkort mogelijk een fraaie transfer op.

14 december 2018 08:10 - Volgens Het Nieuwsblad is het goed mogelijk dat Club Brugge binnenkort enkele van zijn huidige sterkhouders ziet vertrekken. Volgens de krant komen Hans Vanaken, Wesley Moraes, Stefano Denswil en Brandon Mechele allen in aanmerking om een stap hogerop te zetten.

Het blauw-zwarte bestuur zit alleszins niet stil en zal het zekere voor het onzekere nemen. Onlangs raakte bekend dat Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert op zoek zijn naar een nieuwe centrale verdediger, een flankspeler, een nummer tien en een targetspits.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.