Dit zijn de mogelijke tegenstanders van Club Brugge in de Europa League

Denswil - Refaelov - Dennis - Vormer - Vanaken - Cools

Club Brugge sloot dinsdag zijn Champions League-campagne af met een 0-0 tegen Atletico Madrid. Het eindigt zo als derde in zijn poule met zes punten en mag na Nieuwjaar instromen in de zestiende finales van de  Europa League.

13 december 2018 08:58 - Voor de loting daarvan zal Club echter geen reekshoofd zijn, omdat het niet bij de vier beste derdes uit de Champions League hoort. Internazionale, Napoli, Valencia en Benfica deden beter dan Club en zijn ook mogelijke tegenstanders in de Europa League.

Daarnaast kan Club ook nog één van de groepswinnaars uit de Europa League treffen. Die zijn nog niet allemaal helemaal duidelijk omdat vanavond nog de laatste speeldag afgewerkt wordt, maar sowieso zitten er al enkele kleppers tussen.

De mogelijke tegenstanders van Club Brugge in de Europa League

 • Internazionale
 • Napoli
 • Valencia
 • Benfica
 • Bayer Leverkusen/FC Zürich
 • RB Salzburg
 • Zenit Sint-Petersburg
 • Dinamo Zagreb
 • Arsenal
 • Real Betis/AC Milan
 • Villarreal/Rapid Wien/Rangers
 • Eintracht Frankfurt
 • Besiktas/Malmö
 • Krasnodar/Sevilla
 • Dynamo Kiev
 • Chelsea

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Kan Club Brugge de achtste finales van de Europa League halen?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.