Eén Club Brugge-speler maakt grootse indruk: “Griezmann kwam hem feliciteren”

Club-spelers peppen elkaar op (Club Brugge - KRC Genk)

12 december 2018 09:16 - Club Brugge verlaat de Champions League met opgeheven hoofd. Dinsdagavond sloot blauw-zwart zijn campagne af met een 0-0-gelijkspel tegen Atlético Madrid. Eén van onze spelers maakte indruk, zelfs op sterspeler Antoine Griezmann.

Ethan Horvath stond opnieuw sterk te keepen en de Amerikaan hield Club enkele keren goed recht. Dat zag ook analist Marc Degryse. “Voor de derde opeenvolgende match houdt Club de nul in de Champions League: dat is straf. En zeker ook de verdienste van Horvath”, zegt Degryse in Het Laatste Nieuws.

“Sinds zijn terugkeer tussen de palen heeft de keeper eigenlijk alleen maar goeie dingen laten zien. Bij de kans van Thomas had hij het geluk om op de goeie plek te staan. Maar de redding op het schot van Griezmann was geweldig. Toen de bal vertrok, dacht ik dat hij binnen zat. Hij kreeg zelfs felicitaties van de Fransman”, besluit de analist.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.