Eerste wintertransfer in de maak: ’Club Brugge brengt bod van 4,5 miljoen uit’

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Club Brugge heeft een uitstekende Champions Leaguecampagne achter de rug. Het sprokkelde zes punten en dat levert de Belgische landskampioen 33,35 miljoen euro op. Met een deel van dat geld zullen Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert sowieso de transfermarkt opgaan.

Colombiaanse media melden dat Club Brugge momenteel aan het doorduwen is om Luis Diaz in huis te halen. De 19-jarige winger van Junior FC staat al een tijdje op het verlanglijstje van het blauw-zwarte bestuur en nu lijkt er ook schot in de zaak te komen.

Zo zou Club een bod van 4,5 miljoen euro hebben uitgebracht op Diaz. Of dat ook effectief voldoende is om Junior FC over de streep te trekken, moet nog blijken.

12 december 2018 16:01 - Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.