Grootste titelconcurrent Club? ‘KRC Genk kan dat niet, misschien zij wel’

Club-spelers peppen elkaar op (Club Brugge - KRC Genk)

Club Brugge maakte enorm veel indruk in de wedstrijd tegen Antwerp. De landskampioen speelde concurrent Antwerp van de mat en het werd 5-1. Volgens Het Laatste Nieuws is Blauw-Zwart nog steeds titelkandidaat nummer één.

24 december 2018 23:49 - De krant schuift ook een opvallende titelconcurrent naar voor. Niet leider KRC Genk, maar een Standard (in vorm) kan Club Brugge problemen opleveren. ‘Niemand in België kan wat het allerbeste Club Brugge kan – ook Racing Genk niet, misschién het allerbeste Standard.’

In het klassement staat KRC Genk aan de leiding met 45 punten. Club Brugge volgt op plaats twee met 38 punten. Nummer drie Antwerp (35 pt.) voelt de hete adem van Standard Luik (33pt). De top zes wordt vervolledigt door STVV (32pt.) en RSC Anderlecht en KAA Gent (beiden 31 pt.).

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Vind jij dit ook?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.