Hans Vanaken schept duidelijkheid over vertrek bij Club Brugge

Vormer - Vanaken (Club Brugge - KRC Genk)

12 december 2018 17:30 - Hans Vanaken is ook dit seizoen één van de patrons bij Club Brugge. De nuchtere Limburger blinkt quasi iedere wedstrijd opnieuw uit. Een selectie voor de Rode Duivels volgde al, een transfer nog niet. Zelf blijft Vanaken evenwel rustig.

“Als er niks komt waar ik me goed bij voel, dan gebeurt er niks. En zo is het vorige zomer gegaan”, vertelt Vanaken in een interview met Sport/Voetbalmagazine.

Onze spelmaker is niet van plan om een transfer te forceren, dat is wel duidelijk. “Dat ligt misschien in het karakter van de speler. Als Leander (Dendoncker, nvdr.) uitgekeken was op de Belgische competitie en wat anders nodig had, dan moest hij het misschien forceren. Maar ik voel voor mezelf niet dat het nodig is.”

“Als het kan, zal ik die stap wel zetten, maar ik ga het niet te fel van de daken schreeuwen. Dat is geen gebrek aan ambitie, ik vind gewoon dat een andere club de eerste stap moet zetten. Zij moeten in mij vertrouwen hebben en me komen halen”, besluit Vanaken.

 

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.