Hans Vanaken weg bij Club Brugge? ‘Bod van 18 miljoen’

Vanaken en Wesley vieren (Club Brugge - Standard)

23 december 2018 19:42 - Er bestaat geen twijfel over: Hans Vanaken is dé patron van het huidige Club Brugge. Onze spelmaker acteert al maanden op een torenhoog niveau, maar dat houdt ook in dat enkele buitenlandse clubs Vanaken in huis willen halen.

Zo is er concrete interesse van de Duitse topclub Borussia Dortmund. Diverse Duitse media melden dat Dortmund in januari een bod van 18 miljoen euro wil uitbrengen op Vanaken.

Het is nog maar de vraag of het bestuur van blauw-zwart wil meewerken aan een vertrek van Vanaken. Mogelijk proberen Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert de transfer uit te stellen tot na afloop van het seizoen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.