“Het zou super zijn om mijn hele carrière bij Club Brugge te spelen en een icoon te worden”

Club-spelers vieren overwinning (Club Brugge - Zulte Waregem)

07 december 2018 18:35 - Voor tal van spelers is Club Brugge slechts een tussenstation in hun carrière. Toch zijn er ook voorbeelden van spelers die er niets op tegen hebben om voor een langere periode in het Jan Breydelstadion te blijven voetballen.

Neem nu Brandon Mechele. Onze centrale verdediger heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij zijn hele carrière bij Club Brugge zou kunnen doorbrengen. “Ik zou geen neen zeggen. Het is hier goed… We spelen elk jaar Europees voetbal en doen altijd mee voor de titel. Waarom zou je dan in het buitenland voor een middenmoter gaan spelen?”, vraagt Mechele zich af in Het Laatste Nieuws.

“Hier zit je goed, toch? Je weet wat je hebt aan de mensen rondom jou. En het wordt ook elk jaar beter. Straks komt er een prachtig oefencomplex in Westkapelle. En het nieuwe stadion, daar zou ik ook bij willen zijn”, vervolgt het blauw-zwarte jeugdproduct.

“Icoon worden”

Al neemt dat niet weg dat Mechele er rekening mee houdt dat hij ooit in het buitenland aan de slag gaat. “Het buitenland is een niveau hoger en daar kan je veel meer bijleren. De Bundesliga is mijn lievelingscompetitie, maar ik zou er nooit in de middenmoot of de kelder van het klassement willen spelen. Dan blijf ik liever bij Club. Het moet toch super zijn om je hele carrière voor één club te spelen en een icoon te worden?”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.