Horvath laat zich uit over concurrentiestrijd: “Dat is mijn doel”

Ethan Horvath (Club Brugge - Antwerp)

11 december 2018 09:47 - Ethan Horvath heeft het vertrouwen van coach Ivan Leko weer helemaal gewonnen. De Amerikaan is terug eerste keus onder de lat bij Club Brugge. De Kroaat Karlo Letica werd naar de bank verwezen.

Horvath laat zich tegenover Het Nieuwsblad uit over de concurrentiestrijd met Letica. “Maar ik ben niet bezig met een pikorde. Als de trainer me nodig heeft, sta ik er. Mijn doel is om elke dag beter te worden en klaar te zijn. Mijn focus is niet gericht op wie nu de nummer één is”, aldus Horvath.

Letica werd afgelopen zomer gehaald al de nieuwe nummer één, maar na een mindere periode van de Kroaat kreeg Horvath opnieuw zijn kans. De goalie stelde niet teleur en sindsdien is hij eerste keus. Ook tegen Atlético Madrid in de Champions League lijkt Leko voor Horvath in doel te kiezen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.