Internationaal medium zet Club-speler in beste elftal van de Champions League

Mechele en Horvath (Club Brugge - Standard)

Club Brugge gooide hoge ogen in deze editie van de Champions League. In een loodzware poule met Atletico Madrid, Borussia Dortmund en AS Monaco bleef het vier wedstrijden ongeslagen en eindigde het als derde. Een aantal Bruggelingen maakte daarbij ook indruk in het buitenland.

13 december 2018 11:53 - Spelers als Hans Vanaken, Wesley Moraes en Brandon Mechele wisten zich in de kijker te spelen, maar bij Goal waren ze vooral onder de indruk van Ethan Horvath. De goalie krijgt zelfs een plaatsje in het ‘Elftal van de groepsfase’ van het medium.

Horvath speelde slechts in drie van de zes groepswedstrijden mee, maar hield wel in elk van zijn wedstrijden de nul. De Amerikaan pakte bovendien uit met enkele knappe reddingen. In het topelftal verkeert hij in het gezelschap van sterren als Lionel Messi, Neymar, Kylian Mbappé, Robert Lewandowski en Axel Witsel.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Terecht dat Horvath in het elftal staat?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.