“Ivan Leko moet een duidelijk signaal van Club Brugge krijgen”

Ivan Leko (Club Brugge - Gent)

19 december 2018 15:28 - Er heerst momenteel nogal wat onduidelijkheid omtrent de positie van Ivan Leko. Onze trainer is na afloop van het huidige seizoen einde contract bij Club Brugge en tekende nog niet bij.

“10 op 30 na een zinderende aanhef en een 25 op 27. Dat is één punt per wedstrijd, het ritme van de Champions League. Daar was de perceptie positief, in de competitie niet. Nu die krachtenslopende midweekwedstrijden achter de rug zijn, kan die weer de volle aandacht krijgen”, merkt analist Wim De Coninck op in Sport/Voetbalmagazine.

“Kortrijk uit was wedstrijd 1. Vergeleken met Zulte Waregem en Waasland-Beveren kan ik Ivan Leko volgen als hij beterschap ziet, maar zijn Club heeft dringend nood aan de terugkeer van Danjuma en Diatta, aan een Vormer en Vanaken die weer op niveau zijn, en aan een winterstop om mentale en fysieke batterijen op te laden.”

“Onrust wegnemen”

Volgens De Coninck zou Leko gebaat zijn bij wat duidelijkheid omtrent zijn eigen toekomst. “Leko was uitstekend tot die ene dag in oktober, een gevoelig man als hij heeft daar een klap geïncasseerd. Een signaal rond zijn contractbesprekingen vanwege het bestuur zou wel enige onrust wegnemen.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.