Jonge Clubfans genieten mee van Club Brugge – Standard (VIDEO)

Kinderen, de supporters van de toekomst

05 december 2018 17:33 - Niet enkel volwassenen supporteren voor Club Brugge, er zijn ook heel wat kinderen die genieten van de wedstrijden. De meeste kids doen dit vanuit de tribunes, andere kinderen hebben het geluk om mee op te lopen met hun favoriete speler.

FCB Support maakte een sfeerverslag over de wedstrijd tussen Club Brugge en Standard, maar focuste zich voornamelijk op de beleving van enkele kinderen die de wedstrijd op een unieke manier konden beleven.

Club Brugge – Standard de Liège: sfeerverslag 02/12/18

Kinderen, de supporters van de toekomst 💙🖤

Geplaatst door FCB Support op Dinsdag 4 december 2018

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.