‘Leko kan eindelijk flankspeler recupereren tegen KV Kortrijk’

Ivan Leko (Club Brugge - Gent)

Het was de voorbije wedstrijden behelpen voor Ivan Leko op de flanken, want letterlijk alle flankspelers in zijn selectie vielen de voorbije weken geblesseerd uit. Daardoor moest op links belofte Cyril Ngonge depanneren, terwijl Leko op rechts moest teruggrijpen naar Saulo Decarli en Sofyan Amrabat.

13 december 2018 10:56 - Maar er is eindelijk beterschap op komst, want volgens Het Nieuwsblad zal Club tegen KV Kortrijk mogelijk al één van zijn flankspelers recupereren. Als hij de trainingen van donderdag en vrijdag goed verteert, zal Emmanuel Dennis wellicht terugkeren in de kern.

De Nigeriaan herviel tegen Standard in zijn oude hamstringblessure, maar is nu stilaan weer fit. Ook Clinton Mata, Thibault Vlietinck en Krépin Diatta staan dicht bij een terugkeer, maar daarop kan nog geen datum geplakt worden. Dion Cools traint nog individueel, terwijl Arnaut Danjuma aangaf dat hij pas in januari opnieuw op het trainingsveld zal verschijnen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Moet Dennis meteen in de basis als hij fit is?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.