Leko over Club-speler: “Hij is de beste die ik ooit al heb gecoacht”

Ivan Leko (Club Brugge - Gent)

07 december 2018 13:44 - Ivan Leko is ondertussen aan zijn tweede seizoen bij Club Brugge bezig. Voorheen was de Kroaat ook al actief bij onder meer OH Leuven en STVV. Leko werkte de voorbije jaren samen met enkele grote talenten, maar één iemand springt eruit.

Leko is van mening dat Wesley Moraes (22) de beste speler is die hij in zijn trainerscarrière al onder zijn hoede had. “Ik geloof absoluut dat hij het niveau van de Premier League aankan”, zegt Leko in Het Nieuwsblad.

“Na anderhalf jaar ken ik hem heel goed. Hij is niet alleen een talent, hij is ook iemand die elke dag hard werkt en mentaliteit toont op training. Puur op basis van talent is hij in mijn trainerscarrière de beste die ik al heb gecoacht.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.