Leko reageert op VAR-beslissing afgekeurde goal

Ivan Leko op persconferentie (Club Brugge - Standard)

Club Brugge kwam niet verder dan een 0-0 gelijkspel op het veld van KV Kortrijk. Een doelpunt van Dennis werd afgekeurd en coach Ivan Leko reageerde na afloop tegenover Het Nieuwsblad.

16 december 2018 08:23 - Na een hoekschop gaf Dennis een duwtje aan zijn eigen ploegmaat, die kwam vervolgens tegen een Kortrijk-verdediger terecht. Na tussenkomen van de VAR, besliste scheidsrechter Lambrecht het doelpunt af te keuren.

“Discutabel. Maar dat is voetbal, de ene keer is dat in jouw voordeel de andere keer is het andersom. We moeten blijven geloven in de scheidsrechters en vertrouwen in hen hebben”, reageerde Leko na de wedstrijd.

Klassement
Door het gelijkspel van Club Brugge kan KRC Genk uitlopen tot zeven punten. De Limburgers nemen het zondag in eigen huis op tegen KV Oostende. Vlak achter Blauw-Zwart staat Antwerp met evenveel punten als Club.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.