Leko schudt Verhaeghe en Mannaert wakker: “Het is raar, maar wat kan ik zeggen?”

Ivan Leko (Club Brugge - Gent)

14 december 2018 14:40 - Ivan Leko leidde Club Brugge vorig seizoen naar de titel en ook tijdens deze jaargang levert de Kroaat goed werk. Toch blijft een nieuw contract uit. Opmerkelijk, want aan het einde van deze campagne loopt de overeenkomst van Leko ten einde. Hallo, bestuur? 

“Of de contractverlenging nu dichterbij komt na de goede prestaties? Ik denk het niet”, tekende Het Laatste Nieuws vrijdagnamiddag tijdens de wekelijkse persbabbel in het Jan Breydelstadion op uit de mond van Leko. “Ik ben enorm blij met wat we als staf het voorbije anderhalf jaar op training en in wedstrijden hebben verwezenlijkt. Qua resultaat, qua voetbal, qua alles. We hebben heel goed werk geleverd.”

“Ik ben hier heel graag, dit is mijn club”, gaat onze T1 verder. “En er is nog ruimte voor progressie. Als er een contractverlenging komt, zal ik heel blij zijn. Maar het is inderdaad raar dat het blijft duren. Maar wat kan ik zeggen? Ik ben niet de persoon die om de twee dagen naar het bestuur gaat om zo’n zaken te bespreken. Ik probeer mijn job goed te doen en mijn hart te geven voor de club.” 

“Op een dag… Ja”

Als er voor de jaarwisseling geen nieuw contract volgt, mag Leko vanaf 1 januari onderhandelen met andere ploegen. Speelt Club zijn succestrainer kwijt? “Elke persoon in het voetbal droomt. If you dream, dream big. Maar ik heb nooit gezegd dat ik hier weg wil. maar op een dag… ja. Maar nogmaals: hier is nog ruimte voor verbetering. Alles is hier aanwezig om verder te bouwen. Maar in het voetbal weet je nooit…”, besluit Leko.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.