Leko zet criticasters op hun plaats: “Er zijn ook andere feiten”

Ivan Leko op persconferentie (Club Brugge - Standard)

23 december 2018 19:17 - Club Brugge maakte zondag een statement door Antwerp opzij te zetten met 5-1. Ivan Leko genoot van zijn elftal en maakte na afloop van de topper ook van de gelegenheid gebruik om de criticasters lik op stuk te geven.

Leko bracht de voorbije weken een positief verhaal, ondanks het feit dat blauw-zwart in de competitie amper 10 op 30 had gepakt. In de media kreeg Club kritiek, maar Leko bleef gewoon hard werken.

“Ik begrijp dat er meer interesse van de pers is voor een crisis, maar er zijn ook andere feiten”, aldus onze coach bij Sporza. “We wonnen de titel en de Supercup en pakten zes punten in de Champions League. We hadden vijf nieuwe internationals en kregen complimenten van Simeone, Favre en Martinez.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.