Leko ziet één minpunt na Club Brugge-Antwerp: “Anders kreeg mijn ploeg 10 op 10”

Ivan Leko (KV Oostende - Club Brugge)

23 december 2018 17:31 - Club Brugge haalde het zondag met 5-1 van Antwerp. Blauw-zwart veegde de vloer aan met de ploeg van Laszlo Bölöni en dat zag ook Ivan Leko. Onze trainer was uiteraard tevreden met de zege.

“We hebben een demonstratie gezien van Club Brugge”, aldus Leko bij Sporza. “En dat tegen een ploeg die in al haar matchen op verplaatsing samen vier doelpunten tegen had gekregen. Vandaag konden het er zelfs negen zijn.”

“Het is een enorm verschil als je een hele week hebt om een wedstrijd voor te bereiden. Iedereen wist perfect wat hij moest doen, met én zonder bal. Het was prachtig om te zien hoe we uit hun pressing kwamen. Alleen jammer van de tegengoal, anders kreeg de ploeg 10 op 10 van mij.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.