Leko ziet pionnen terugkeren, Amrabat ontbreekt in selectie

Ivan Leko geeft aanwijzingen (Club Brugge - Standard)

Club Brugge heeft de selectie voor de wedstrijd tegen Lokeren bekendgemaakt. Coach Ivan Leko ziet enkele pionnen terugkeren.

26 december 2018 14:15 - Ruud Vormer én Stefano Denswil keren terug van een schorsing. Het duo was voor de gewonnen topper tegen Antwerp (5-1, red.) geschorst na vijf keer geel te hebben gepakt in de Jupiler Pro League.

Man in vorm Sofyan Amrabat ontbreekt echter. De middenvelder heeft een lichte blessure en is niet opgenomen in de selectie. Na de klinkende zege tegen concurrent Antwerp hoop tBlauw-Zwart die vorm mee te nemen naar Lokeren.

Selectie Club Brugge: Letica, Horvath, Hubert, Mitrovic, Mechele, Denswil, Peres, Poulain, Decarli, Nakamba, Rits, Vormer, Vanaken, Cools, Mata, Ngonge, Dennis, Schrijvers, Openda, Wesley.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.