Limbombe werd ‘hardhandig aangepakt’ door Franse politie

Anthony Limbombe (Club Brugge - AZ)

Anthony Limbombe werd op 5 november aangehouden door de Franse politie. De ex-speler van Club Brugge werd ondervraagd over zijn transfer van Club Brugge naar Nantes, dat liet de Franse sportkrant L’Equipe weten.

31 december 2018 09:29 - De ondervraging heeft sporen nagelaten bij Limbombe. Volgens de voorzitter van FC Nantes ging de Franse politie hardhandig te werk en is de vleugelspeler nog steeds onder de indruk. Opmerkelijk is dat Limbombe geconfronteerd werd via videoverhoor met Fabien Camus.

Op 6 november vond deze confrontatie plaats, dat liet de advocate van Camus weten. Een dag later werd Camus vrijgelaten. De Franse politie onderzoekt of een deel van de tekenpremie van drie miljoen euro terugvloeide naar Bayat om zo de Franse wetgeving te omzeilen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.