Mannaert komt op voor verandering transferregels

Vincent Mannaert (Club Brugge)

04 december 2018 13:15 - Vincent Mannaert steunt het plan om de transferregels binnen de Jupiler Pro League te veranderen. Momenteel duurt de mercato van 1 juli tot 31 augustus, maar in de toekomst kan dit ingekort worden tot 15 augustus.

Mannaert wijst naar de Premier League. “Veel clubs beseffen dat we Engeland moeten volgen. Hoe korter de transferperiode, hoe beter de clubs moeten werken”, laat de algemeen manager tegenover Het Nieuwsblad weten.

“Nu duurt zo’n zomermercato acht weken – van 1 juli tot 31 augustus – en dat is te lang”, vervolgt Mannaert. “Als je ziet dat het niet loopt in de eerste matchen, worden er nog enkele nieuwkomers gehaald.”

Zo zal de kwaliteit verhoogd worden, vindt Mannaert. “Dat zal de kwaliteit verhogen. De clubs zullen beter voorbereid moeten zijn en hun scouting moeten intensifiëren, want fouten gaan ze niet meer kunnen corrigeren.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Vind jij dit ook?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.