Matchwinnaar Vormer: “Ik denk dat de oude Ruud nu helemaal terug is”

Ruud Vormer viel na een uur spelen in tegen Lokeren en maakte vier minuten later het enige doelpunt van de wedstrijd. Een flinke opsteker voor de Nederlander, die een moeilijke periode achter de rug heeft.

28 december 2018 13:06 - “Dit jaar is moeilijk geweest, dat geef ik toe”, begint Vormer tegenover Het Laatste Nieuws. “Als Gouden Schoen moet je elke week bevestigen, hé. De mensen verwachten heel veel – en terecht. Soms zit het even niet mee, maar dan blijf je gas geven. Ik denk dat de oude Ruud nu helemaal terug is.”

Vormer blikt ook nog eens terug op het winnen van de Gouden Schoen in 2017 en de middenvelder van Blauw-Zwart hint ook naar de toekomstige winnaar. “Een bekroning voor een topseizoen – eentje zoals Hans Vanaken nu meemaakt. Ik ben er ontzettend trots op. Zoiets maak je maar één keer mee in je carrière…”, aldus Vormer.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.