Moet Club vertrek Vanaken vrezen? ‘Hij is klaar voor stap hogerop’

Hans Vanaken viert tijdens kampioenenmatch tegen Anderlecht

Tom De Sutter was in het verleden actief voor Club Brugge. De aanvaller laat zich nu uit over sterkhouder en ex-ploegmakker Hans Vanaken tegenover Het Nieuwsblad.

27 december 2018 09:06 - Volgens De Sutter is Vanaken de beste speler in de Belgische Jupiler Pro League. “Zonder twijfel. Niemand komt in de buurt. Vanaken heeft iets extra’s, dat ietsje meer in vergelijking met andere spelers. Dat toont hij haast elke wedstrijd. Zelf heb ik nog een half jaar gespeeld met hem.”

Is Vanaken klaar voor een volgende stap? “Of hij klaar is voor een stap hogerop? Dat denk ik wel, maar dat hangt natuurlijk grotendeels af van wat Vanaken zelf wil. Ik ka nbest begrijpen dat Hans liever elk jaar voor de prijzen speelt met Club dan te gaan voetballen voor een middenmoter in pakweg Duitsland.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Moet Club een vertrek vrezen voor Vanaken?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.