‘Moordende concurrentie voor Club Brugge, transfer dreigt afgeblazen te worden’

Vincent Mannaert (Club Brugge)


15 december 2018 10:32 - Voorzitter Bart Verhaeghe en CEO Vincent Mannaert willen de huidige kern van Club Brugge in januari van een kwaliteitsinjectie voorzien. In iedere linie zou er vers bloed gehaald worden. Al dreigt één transfer nu al in het water te vallen.

Club heeft zijn oog laten vallen op Luis Diaz. De 19-jarige flankaanvaller speelt nog in Colombia bij Junior FC, maar lijkt een dure vogel te zijn. Ons bestuur zou al een bod van 4,5 miljoen euro uitgebracht hebben op Diaz, maar van een akkoord met Junior FC is nog geen sprake.

Integendeel, de Colombiaanse club hoopt nog meer te verdienen aan zijn goudhaantje. Er zijn immers ook enkele Braziliaanse clubs geïnteresseerd in Diaz. Slechts nieuws voor Club, want een transfer naar België dreigt zo afgeblazen te worden.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.