‘Nabil Dirar neemt deze beslissing over transfer naar Club Brugge’

Nabil Dirar (AS Monaco)emt deze

05 december 2018 14:16 - Keert hij terug naar Club Brugge of niet? Het is een vraag die de supporters van blauw-zwart de jongste weken bezighoudt. Nabil Dirar zou hoog op het verlanglijstje van Vincent Mannaert en Bart Verhaeghe staan, maar voelt de speler zelf ook iets voor een tweede passage in het Jan Breydelstadion?

Volgens Turkse media is het antwoord op die vraag ‘ja’. Dirar zou te kennen gegeven hebben dat hij graag wil terugkeren naar Club Brugge. De 32-jarige flankspeler zit bij Fenerbahçe op een dood spoor en wil zijn carrière nieuw leven inblazen.

Op officieel nieuws is het voorlopig nog wachten en bovendien liet Club Brugge zich nog niet uit over een potentiële comeback van Dirar. Al heeft het er nu toch veel van weg dat de Marokkaan na de jaarwisseling opnieuw in blauw en zwart zal spelen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.