Ngonge zat diep: ‘Een hoopje ellende, triestig om te zien’

11 december 2018 08:05 - Cyril Ngonge krijgt meer en meer het vertrouwen van Club Brugge-coach Ivan Leko. De 18-jarige zat echter een tijdje heel diep bij Blauw-Zwart, zo laat vader Michel aan Het Laatste Nieuws weten.

Ngonge verlengde afgelopen zomer zijn contract en het talent mocht ook even aan het echte werk beginnen bij de A-kern. “Wat was ik kwaad. Cyril had net zijn contract, dat nog één jaar liep, vernieuwd en voor drie seizoenen getekend”, vertelt vader Michel.

“In de deal was overeengekomen dat hij met de A-kern zou meetrainen, maar na twee weken stuurde Ivan Leko hem terug naar de beloften. Ik wist niet meer waar ik het had. Ik herinner me nog goed hoe Cyril hier in zijn appartement zat: als een hoopje ellende. Wenend. Twee dagen aan een stuk. Triestig om te zien.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.