Nieuwe blessuregolf bij Club Brugge: Álle flankspelers zijn out

Emmanuel Dennis (Club Brugge - Zulte Waregem)

03 december 2018 11:33 - Club Brugge deed zondag, door met 3-0 van Standard te winnen, een uitstekende zaak in het klassement. Toch heeft Ivan Leko er ook meteen weer wat extra zorgen bij.

Met Emmanuel Dennis en Clinton Mata zag Leko immers opnieuw twee spelers geblesseerd uitvallen. Dat maakt dat momenteel iedere flankspeler uit de A-kern in de lappenmand ligt.

Waren al geblesseerd: Arnaut Danjuma, Dion Cools, Krépin Diatta en Thibault Vlietinck. Leko liet na Club-Standard al optekenen dat Dennis en Mata wellicht niet fit geraken voor de match van vrijdag tegen Waasland-Beveren.

Ook Danjuma, Diatta en Cools spelen wellicht niet. Mogelijk geraakt Vlietinck speelklaar. Anders is het wellicht aan spelers zoals Cyril Ngonge, Sofyan Amrabat en/of Saulo Decarli om te depanneren.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , , , , , ,

Comments are closed.