‘Nieuwe grootmacht laat zijn oog vallen op Wesley’

Wesley houdt Scholz af (Club Brugge - Standard)

06 december 2018 08:52 - Vorig jaar ontplofte Wesley Moraes helemaal en ook dit seizoen blijft de Braziliaanse spits uitstekend presteren, met onder meer zeven goals in de competitie en twee in de Champions League. En dat zorgt ervoor dat alsmaar meer topclubs hem in de gaten krijgen.

In de zomer trok Lazio al behoorlijk hard aan de mouw van Wesley, maar niet alleen in Italië zijn ze op de hoogte van de sterke prestaties van de 22-jarige. Bayern werd de voorbije weken al genoemd en nu mag ook Arsenal aan het lijstje met geïnteresseerde clubs gevoegd worden.

Volgens The Sun volgen de Gunners hem al een tijdje van nabij en vooral trainer Unai Emery zou gecharmeerd zijn van Wesley. Arsenal zou daardoor zelfs overwegen om al in januari hem binnen te halen. De krant schat dat Wesley zo’n 17 miljoen euro waard is.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Zou dat een mooie club zijn voor hem?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.