Ruud Vormer is woest: “Dit is een schande”

Interview Ruud Vormer (Club Brugge - Zulte Waregem)

Club Brugge verloor vrijdagavond met 2-1 op het veld van Waasland-Beveren. Een pijnlijke nederlaag en dat maakte kapitein Ruud Vormer na het laatste fluitsignaal ook duidelijk.

“Het is een schande dat je hier verliest van de nummer laatst. We verspelen de overwinning op een knullige manier. Dit mag ons niet overkomen”, aldus Vormer voor de camera van Play Sports.

“Ik zit hier heel erg mee”, ging een duidelijk aangeslagen Vormer verder. “Waasland-Beveren had dit seizoen nog niet gewonnen in eigen huis. En uitgerekend tegen ons winnen ze wél. Maar goed, we hebben het al vaker meegemaakt tegen de rode lantaarn.”

“Dit is toch erg pijnlijk”

Vormer zag ook een duidelijke reden voor het weggeven van de voorsprong. “We zakten te veel terug na het doelpunt. Als je hoger druk zet, komen zij meer in de problemen. Je zag het aankomen dat we nog een doelpunt zouden slikken, maar dit is toch erg pijnlijk.”

07 december 2018 22:39 - Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.