Sofyan Amrabat reageert na fenomenale prestatie tegen Standard

03 december 2018 11:52 - Sofyan Amrabat is na enkele moeilijke maanden boven water gekomen. In en tegen Dortmund speelde de middenvelder al sterk en tegen Standard trok hij de lijn gewoon door.

“Ik werd niet ongeduldig, maar ik was wel al eventjes klaar om te spelen”, aldus Amrabat bij Sporza. “Natuurlijk ben je niet blij als je op de bank zit, dat is logisch. Maar ik respecteer de keuzes van de trainer. Ik ben hard blijven trainen en vol gas blijven geven.”

Dat Amrabat plots opstaat, is opmerkelijk. “Of ik vanuit het niets kom? Ik vind van niet”, klinkt het bij Het Laatste Nieuws. “De trainer benadrukte al even dat ik goed bezig ben op training en dan volgen er kansen. Ik denk dat ik die nu wel gegrepen heb.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.